Marknadsjoggen

Denna tävling arrangeras i samband med Pajala marknad som infaller andra helgen efter midsommar. Starten på tävlingen sker i Liviöjärvi med målgång i Pajala. Nytt för 2021 är att tävlingen kommer att genomföras virtuellt.

Römppä Hölkkä

Denna tävling arrangeras tidigare i anslutning till Römppäviikko, sedermera flyttade tävlingen plats och tid men behöll sitt namn. Römppä Hölkkä genomförs i mitten/slutet av september och är ett terränglopp på 5km.

Tornedalen Ultrarun 100km

Detta är den nyaste tävling som föreningen arrangerar. Syftet med loppet är att utmana deltagarna samtidigt som vi erbjuder en unik upplevelse som ställer utmanarnas vilja och förberedelser på prov. Detta år går tävlingen efter väg 99 ifrån Kitkiöjärvi mot Pajala där målet hägrar efter 100km. Målet är att skapa ett årligt evenemang som går av stapeln första lördagen i augusti varje år. Bansträckningen kommer att varieras från år till år vilket gör varje tävling unik. Efter genomfört lopp erhåller deltagaren en unik medalj som bevis för sin styrka och uthållighet.